Kuchyně a restaurace

řemeslné produkty
co umíme

Naši odborníci

blank

Ing. Mgr. Diana Chrpová, Ph.D.

zaměstnanec
blank

Ing. Ivo Doskočil, Ph.D.

zaměstnanec
blank

Ing. Barbora Lampová

doktorand
blank
VC ZZP
Základní informace

O provozovně

V rámci Výukového centra bude v provozu profesionální kuchyně pro dvacet osob, na niž bude navazovat degustační místnost, v níž vznikne zázemí pro hodnocení výsledných technologicky zpracovaných potravinových produktů. Restaurace bude nabízet menu na denní bázi vycházející z nabídky produktů Výukového centra, nabídka menu bude odrážet trendy v moderní gastronomii a zohlední i požadavky na racionální výživu. 

produkty
Jak to děláme?

Kvalitní potraviny

Studenti se naučí v souladu s gastronomickými pravidly a zásadami správného stravování připravovat pokrmy teplé i studené kuchyně.

kvalita a řemeslnost

Ochutnejte to nejlepší z našich chovů, farem, zahrad a sadů.