Skip to the content
O projektu
Aktuality
Technologie
Zpracování masa
Zpracování mléka
Pekárna, cukrárna a výroba těstovin
Zpracování ovoce a zeleniny
Technologie výroby piva
Lisování olejů a zpracování léčivých rostlin
Vzdělávání
Bakalářské programy
Magisterské programy
Doktorské programy
Služby
Kuchyně a restaurace
Senzorická laboratoř
Výživová laboratoř a ordinace nutričního terapeuta
Partneři
Kontakt
Ing. David Farský
Potravinářský pavilon / Ředitel technologického centra
+420 22438 4601
farsky@af.czu.cz
Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol
davidfarsky
Fakulta na sociálních sítích
Facebook-f
Instagram
Youtube
Linkedin-in
O projektu
Aktuality
Technologie
Zpracování masa
Zpracování mléka
Pekárna, cukrárna a výroba těstovin
Zpracování ovoce a zeleniny
Technologie výroby piva
Lisování olejů a zpracování léčivých rostlin
Vzdělávání
Bakalářské programy
Magisterské programy
Doktorské programy
Služby
Kuchyně a restaurace
Senzorická laboratoř
Výživová laboratoř a ordinace nutričního terapeuta
Partneři
Kontakt
O projektu
Aktuality
Technologie
Zpracování masa
Zpracování mléka
Pekárna, cukrárna a výroba těstovin
Zpracování ovoce a zeleniny
Technologie výroby piva
Lisování olejů a zpracování léčivých rostlin
Vzdělávání
Bakalářské programy
Magisterské programy
Doktorské programy
Služby
Kuchyně a restaurace
Senzorická laboratoř
Výživová laboratoř a ordinace nutričního terapeuta
Partneři
Kontakt
Ing. David Farský
Potravinářský pavilon / Ředitel technologického centra
+420 22438 4601
farsky@af.czu.cz
Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol
davidfarsky
Fakulta na sociálních sítích
Facebook-f
Instagram
Youtube
Linkedin-in
O projektu
Aktuality
Technologie
Zpracování masa
Zpracování mléka
Pekárna, cukrárna a výroba těstovin
Zpracování ovoce a zeleniny
Technologie výroby piva
Lisování olejů a zpracování léčivých rostlin
Vzdělávání
Bakalářské programy
Magisterské programy
Doktorské programy
Služby
Kuchyně a restaurace
Senzorická laboratoř
Výživová laboratoř a ordinace nutričního terapeuta
Partneři
Kontakt
Zpracování ovoce a zeleniny